ELSA Gent dankt al haar partners. Dankzij hun vertrouwen en steun kan onze organisatie steeds blijven evolueren en het beste van zichzelf geven.

Acerta is jouw betrouwbare partner voor het starten als zelfstandige. Als ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds ondersteunen we jou bij je inschrijving in de KBO en helpen we je bij het verkrijgen van je ondernemingsnummer. Bovendien zorgen we voor je aansluiting bij ons sociaal verzekeringsfonds, waardoor je toegang krijgt tot sociale voordelen zoals pensioen en mantelzorg. Ook bieden we diensten aan voor het activeren van je btw-nummer en het regelen van de nodige vergunningen en verzekeringen. Kies voor Acerta en start jouw zelfstandige reis met vertrouwen.

EY helpt langetermijnwaarde te creëren voor alle stakeholders. Onze diensten en oplossingen, gedreven door data en technologie, bieden vertrouwen en helpen cliënten te transformeren, te groeien en te opereren.

Cresco is een strategisch advocatenkantoor met een exclusieve focus op ondernemerschap. Het team ontwikkelt pragmatische en vindingrijke juridische oplossingen voor bedrijfsstrategieën van ondernemers, investeerders en innovatieve bedrijven. Op basis van een diep inzicht in het ondernemerslandschap en onze juridische expertise vertegenwoordigen ze cliënten tijdens elke fase van hun levenscyclus en helpen ze hen vol vertrouwen verder bij transacties en partnerships. “Gepassioneerd door ondernemerschap en het stimuleren van de groei van onze klanten.”

The contrast is clear.

Contrast is the first independent boutique law firm in Brussels for specialized competition, corporate and commercial law advice, and for related dispute resolution. From the start, we have placed the utmost value in the quality of our work, in integrity, team spirit, ambition and personal commitment. Our aim is to make a positive difference for our clients, colleagues and students and to contribute to the society at large by making the law more accessible.

Faros staat voor focus en inzet.

Focus op mededingingsrecht, gegevensbescherming en compliance.
Inzet voor jou en je onderneming.

LexGO beschikt over het grootste aanbod juridische vacatures en is daarom de referentie onder de jobsites voor iedereen die werkzaam is in het Belgisch recht of de fiscaliteit. LexGo is ook een informatieportaal met een grote meerwaarde. Jobs, nieuws, juridische en fiscale artikels, opleidingen en events, de elektronische juridische bibliotheek, adresgegevens van juridische dienstverleners en instanties... Op LexGo vindt u alles over het Belgisch recht!

McKinsey Belgium & Luxembourg is een gerenomeerd consultancy bedrijf dat samenwerkt met internationale bedrijven, multinationals en groeiende leiders in en buiten België en Luxemburg. Ze staan bedrijven bij in het vinden van oplossingen e het ontwikkelen van capaciteiten voor duurzame prestatieverbeteringen in financiële diensten, basismaterialen, transport...

More than legal counsel for your business.

Business is never usual. Neither is our approach. We drive the business of law to serve your needs. Our focus: innovation, creativity, high-value counseling, and a solution focussed service.