ELSA Gent dankt al haar partners. Dankzij hun vertrouwen en steun kan onze organisatie steeds blijven evolueren en het beste van zichzelf geven.


EY helpt langetermijnwaarde te creëren voor alle stakeholders. Onze diensten en oplossingen, gedreven door data en technologie, bieden vertrouwen en helpen cliënten te transformeren, te groeien en te opereren. 

Launch is dé matchmaking app die grote talenten (studenten en young professionals) snel, direct en privé in contact brengen met mooie bedrijven. Alle spannende evenementen, stages en startende banen op één digitaal platform. Ze verbinden aanstormend talent met werkgevers die op Launch rekruteren – van bekende bedrijven (multinationals…) tot verborgen juweeltjes (startups…) en meer. Launch is op een missie om het gemakkelijker te maken om een baan te vinden waar je van houdt! 

KPMG in België biedt expertise in adviesverlening, audits, fiscale, juridisch en boekhoudkundige diensten…

McKinsey Belgium & Luxembourg is een gerenomeerd consultancy bedrijf dat samenwerkt met internationale bedrijven, multinationals en groeiende leiders in en buiten België en Luxemburg. Ze staan bedrijven bij in het vinden van oplossingen e het ontwikkelen van capaciteiten voor duurzame prestatieverbeteringen in financiële diensten, basismaterialen, transport… 

Baker McKenzie is één van ‘s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering en is actief in volgende domeinen: Corporate M&A, Employment, Banking & Finance, Real Estate, Litigation, Competition & Trade, IP, IT & Commercial. .

LexGo beschikt over het grootste aanbod juridische vacatures en is daarom de referentie onder de jobsites voor iedereen die werkzaam is in het Belgisch recht of de fiscaliteit. LexGo is ook een informatieportaal met een grote meerwaarde. Jobs, nieuws, juridische en fiscale artikels, opleidingen en events, de elektronische juridische bibliotheek, adresgegevens van juridische dienstverleners en instanties… Op LexGo vindt u alles over het Belgisch recht! Als fullservice hr-dienstgroep ondersteunt Acerta ondernemers in elke fase van hun groeiproces. En dat met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie, sociale zekerheid en vestigingsformaliteiten. Acerta is ook een actieve speler in werving en selectie en het beheer en de ontwikkeling van menselijk kapitaal.