ELSA Gent dankt al haar partners. Dankzij hun vertrouwen en steun kan onze organisatie steeds blijven evolueren en het beste van zichzelf geven.

McKinsey Belgium & Luxembourg is een gerenomeerd consultancy bedrijf dat samenwerkt met internationale bedrijven, multinationals en groeiende leiders in en buiten België en Luxemburg. Ze staan bedrijven bij in het vinden van oplossingen e het ontwikkelen van capaciteiten voor duurzame prestatieverbeteringen in financiële diensten, basismaterialen, transport… 

Baker McKenzie is één van ‘s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering en is actief in volgende domeinen: Corporate M&A, Employment, Banking & Finance, Real Estate, Litigation, Competition & Trade, IP, IT & Commercial. .

LexGo beschikt over het grootste aanbod juridische vacatures en is daarom de referentie onder de jobsites voor iedereen die werkzaam is in het Belgisch recht of de fiscaliteit. LexGo is ook een informatieportaal met een grote meerwaarde. Jobs, nieuws, juridische en fiscale artikels, opleidingen en events, de elektronische juridische bibliotheek, adresgegevens van juridische dienstverleners en instanties… Op LexGo vindt u alles over het Belgisch recht! Als fullservice hr-dienstgroep ondersteunt Acerta ondernemers in elke fase van hun groeiproces. En dat met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie, sociale zekerheid en vestigingsformaliteiten. Acerta is ook een actieve speler in werving en selectie en het beheer en de ontwikkeling van menselijk kapitaal.