ELSA Gent dankt al haar partners. Dankzij hun vertrouwen en steun kan onze organisatie steeds blijven evolueren en het beste van zichzelf geven.


EY helpt langetermijnwaarde te creëren voor alle stakeholders. Onze diensten en oplossingen, gedreven door data en technologie, bieden vertrouwen en helpen cliënten te transformeren, te groeien en te opereren. 

McKinsey Belgium & Luxembourg is een gerenomeerd consultancy bedrijf dat samenwerkt met internationale bedrijven, multinationals en groeiende leiders in en buiten België en Luxemburg. Ze staan bedrijven bij in het vinden van oplossingen e het ontwikkelen van capaciteiten voor duurzame prestatieverbeteringen in financiële diensten, basismaterialen, transport… 

LexGO beschikt over het grootste aanbod juridische vacatures en is daarom de referentie onder de jobsites voor iedereen die werkzaam is in het Belgisch recht of de fiscaliteit. LexGo is ook een informatieportaal met een grote meerwaarde. Jobs, nieuws, juridische en fiscale artikels, opleidingen en events, de elektronische juridische bibliotheek, adresgegevens van juridische dienstverleners en instanties… Op LexGo vindt u alles over het Belgisch recht! Als fullservice hr-dienstgroep ondersteunt Acerta ondernemers in elke fase van hun groeiproces. En dat met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie, sociale zekerheid en vestigingsformaliteiten. Acerta is ook een actieve speler in werving en selectie en het beheer en de ontwikkeling van menselijk kapitaal.